Rahansiirrot
Pelitili-näkymässä voit siirtää rahaa pankkitililtäsi pelitilillesi ja päinvastoin. Voit siirtää rahaa verkkomaksulla (online-maksu) tai verkon ulkopuolella esim. maksuautomaatilla (offline-maksu).
 
Verkkomaksu (Online-maksu)

Voidaksesi tehdä verkkomaksuja käytössäsi on oltava Nordean, Osuuspankin, Aktian, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, SampoPankin, S-pankin tai Tapiolan verkkomaksupalvelu. Kirjoita Rahansiirto -kenttään summa, jonka haluat siirtää, valitse haluamasi pankki ja paina Tee rahansiirto -painiketta. Saat eteesi laskun: tarkista tiedot (järjestelmä täyttää laskuun automaattisesti oikean viitenumeron) ja paina pankin logoa siirtyäksesi laskun maksamiseen. Pankkisi verkkopalvelu kysyy tarvittavat tunnukset. Kun olet hyväksynyt laskun, siirry pankkisi ohjeiden mukaisesti takaisin Fintoton pelisivuille - tällöin rahat siirtyvät pelitilillesi reaaliajassa.
 
Offline-maksu

Jos siirrät rahaa pelitilillesi muulla tavoin kuin verkkomaksulla, sinun on käytettävä maksaessasi Pelitili-sivulla olevaa viitenumeroa. Maksun voi tehdä jollekin seuraavista tileistä:
 
Nordea: 111230-334687
Tapiola: 363630-02395093
Aktia: 405511-246424
Osuuspankki: 500001-2216592
Sampo: 800016-70861062

Jos maksu on pankin sisäinen, ovat rahat pelitililläsi seuraavana pankkipäivänä. Pankkienvälisissä maksuissa voi olla maksimissaan kahden päivän lisäviive.
 
Siirto pankkitilille

Pelitili-ikkunassa voit myös siirtää rahaa pelitililtä omalle pankkitilille. Kirjoita haluamasi summa Siirto pankkitilille-kenttään ja paina Ok. Rahat vähennetään pelitililtäsi ja ne menevät maksuun seuraavan pankkipäivän aikana. Pelitililtä siirrettävät rahat maksetaan aina Asiakastiedoissa ilmoitetulle pankkitilille.