Ajankohtaista » V4-Takuupotti laukesi Vermossa

V4-Takuupotti laukesi Vermossa

28.03.2010

Fintoton järjestämissä Toto-peleissä syntyi tänään kaikkien aikojen suurin Toto-voitto. Peliyhtiön V4-peliin lupaama 200 000 euron takuupotti laukesi tänään Vermon TotoTV-raveissa. Neljän lähdön yllättävät voittajahevoset löytyivät vain yhden totopelaajan pelikupongilta.

Potin metsästys alkoi 28.9.2009 Seinäjoen raveista. Uusi 200 000 euron takuupotti on jaossa jälleen tulevissa TotoTV-raveissa.

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva voittaja oli tehnyt pelinsä netissä www.toto.fi osoitteessa.
”Auto menee varmaankin vaihtoon tämän voiton myötä. Ensimmäisen lähdön To You Tof näytti sivusilmällä televisiosta oikein hyvältä. Ennen rivin pelaamista vielä huomasin, että hevosta on pelattu todella vähän, joten satsasin sitten siihen. Ehkä siinä pieni ahneuskin hetkellisesti iski”, hekumoi voittaja.

Miljoonakertoimen napannut voittaja on pelannut raveja pitkään. ”Miljoonakertoimesta huolimatta pysyin rauhallisena ravien aikana” kertoi pelaaja tyytyväisen oloisena. Jatkossakin totopelit kiinnostavat voittajaa ”Pelaan jatkossakin, mutta en tietenkään kaikkia voittorahojani.”

Avainhevosen To You Toffin ohjastajana istui Jani Hautaviita:Tiina Ollikkala on virittänyt tämän ruunan hyvään kuntoon. Vermon loppusuoralla tunsin, että pystymme Vincitoren ja Ilkka Korven kääntämään. Lämmittelin hevosta kahdesti hyvin rauhallisesti ennen lähtöä. Tämä hevonen on oikein rauhallinen ja hienosti käyttäytyvä kotioloissa. Kilpailutilanteessa se sitten leimahtaa liekkeihin".


Mikä on V4-peli ja milloin takuupotti laukeaa?


*V4-pelissä pelataan neljän ennakkoon määrätyn lähdön voittajia.
*V4-takuu laukeaa, jos TotoTV-raveissa löytyy vain yksi 0,20 euron panoksella pelattu oikea rivi.
*0,20 panoksella pelaaminen tarkoittaa, että pelin panokseksi on valittu minimipanos 20 senttiä, mutta pelin hinta voi olla mitä tahansa.
*Pelin hinta muodostuu osalähtöihin valittujen hevosten määrästä, jotka kerrotaan keskenään ja lopuksi vielä valitulla pelipanoksella.


*Huom! V4-Takuupotti ei koske lounasraveja eikä kuvattomia Toto-raveja.